cikk

A Frédi-Béni Autócentrum – 1990-ben kezdte meg működését budapesti székhellyel, majd 1993-ben jelenlegi telephelyére költözött. A Cég 1993. szeptember 25. napján került megalapításra határozatlan időtartamra korlátolt felelősségű társaságként.

1995-ben szerződést kötöttünk a Peugeot Hungária Kft-vel, az Automobiles Peugeot magyarországi vezérképviseletével új Peugeot gépjárművek értékesítésére és szervizelésére vonatkozóan.
A 2000-es évben telephelyünk bővítésével és ezzel egyben új gépjármű értékesítési szalonunk megnyitásával kereskedésünk az ország egyik vezető Peugeot kereskedése lett.

2002 év elején telephelyünket további 5329 m2 résszel bővítettük, így jelenleg Üllőn 16 699 m2 területen várjuk ügyfeleinket.


2006-tól a KIA Motors Hungary Kft. márkakereskedő és márkaszerviz partnere lettünk.

 

Frédi-Béni ÜLLŐ  


Fő tevékenységünk az új PEUGEOT valamint a használt gépjárművek kereskedelme, mindemellett teljes körű hitel- és biztosítás ügyintézéssel állunk ügyfeleink rendelkezésére, lehetővé téve, hogy ügyfeleink részletre, hitelre, lízingre, vagy tartósbérlet konstrukcióval vásárolják meg a kiválasztott új vagy használt gépjárművet.


Szolgáltatásaink között szerepel továbbá bármilyen típusú gépjármű szerviz szolgáltatás, karosszériajavítás, fényezés, biztosítási ügyintézés és helyszíni kárfelvétel.
Cégünk elsődleges szempontjai közé tartozik, hogy a nálunk vásárló ügyfelek az általuk kiválasztott gépjárművel minden szempontból maximálisan elégedettek legyenek, ezért szervizünk kialakításával és korszerű felszereléseivel igyekeztünk az elégedettséget és a bizalmat megalapozni, ami elengedhetetlen feltétele a sikeres működésnek.

Szolgáltatásaink közül kiemlíteném a gépjármű vizsgáztatást, a környezetvédelmi felülvizsgálatot, 24 órás Assistance szolgálatot, gépjármű beszállítást, melyek egységesen komplex szolgáltatást nyújtanak a gépjármű tulajdonosok részére. Mindezeket kiegészíti bérautó szolgáltatásunk, melynek alapját jelenleg 46 db, alacsony futásteljesítményű, extrákkal felszerelt gépjárműparkunk adja a személygépjárművektől a kisteherautókig.

A karosszéria javítások 54%-át a kárfelvételekből eredő beavatkozások adják. Magyarország legnagyobb biztosító társaságaival kötött szerződéseink alapján helyszíni kárfelvételt, valamint teljes körű kárügyintézést vállalunk.

Alkatrész üzletágunk, jelenleg is megfelelő értékű raktárkészlettel rendelkezik, ahol mindenki megtalálja a saját illetve autójának megfelelő tartozékot, alkatrészt valamint egyéb kiegészítőket, melyeket kérésére szervizünkben azonnal be is szerelünk. Téli és nyári gumikkal, vonóhoroggal, tempomattal, rádiók és riasztók széles választékával várjuk Önt szeretettel.

Kollégáinkkal munkánk során arra vállalkozunk, hogy – mintegy mintául szolgálva – saját eszközeinkkel maximálisan elősegítsük a meglévő hiányosságok pótlását és célul tűztük ki az igényesség és a magas szakmai színvonal garantálását. További célunk, hogy partnereink számára egyértelműen kiszámítható, megbízható vállalkozás legyünk.

Azonosító adatok:

Cégnév: Verde Projekt Korlátolt Felelősségű Társaság
Kereskedelmi elnevezés: PEUGEOT Frédi-Béni Márkakereskedés és szakszerviz
Székhely: 2225 Üllő Pesti út 203.
Levelezési cím: 2225 Üllő Pesti út 203.
Telefon: +36 (29) 521-150
Fax: +36 (29) 521-160