A Frédi-Béni Autócentrum 1995 óta fogadja Ügyfeleit.

Szervizünkben személy és 3,5 tonna alatti kishaszon-gépjárműveket fogadunk, elektronikai és mechanikai javításokat, karosszéria javítást és fényezést vállalunk.

PEUGEOT és KIA gyári diagnosztikai műszerrel illetve márkafüggetlen diagnosztikai berendezéssel rendelkezünk, amelyekkel a gépjárművek computerében tárolt hibákat olvassuk ki.

 

Szervizünk dolgozói a PEUGEOT és KIA márkák által folyamatosan továbbképzett szakemberek, akik a legújabb technikai és technológiai fejlesztésekről naprakész információkkal rendelkeznek. Szervizünk kialakításával és korszerű felszereléseivel igyekszünk az Ügyfeleink elégedettségét és a bizalmát megalapozni, amely számunkra a folyamatos fejlődést és a sikeres működést jelenti. Az általunk végzett javításokra és a gyári alkatrészekre egy év garanciát vállalunk. Munkánk során minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy Önnek a szervizben eltöltött idő minél rövidebb és kellemesebb legyen, illetve a munkánk elvégzését követően a javításért és a beszerelt alkatrészért felelősséget vállalunk. Szerviz bejelentkezéshez javasoljuk Önnek időpont foglalását, hogy szervizünk beosztását az Ön igényeihez tudjuk igazítani, és Önnek ne kelljen feleslegesen várakoznia. A javítás teljes időtartama alatt a gépjármű mellett tartózkodhat, így akár személyesen is felügyelheti az elvégzett javításokat.
 

MÁRKASZERVIZ ÉS MÁRKAFÜGGETLEN Szolgáltatásaink:

PEUGEOT és KIA Garanciális és garanciaidőn túli mechanikai és elektronikai javítás
PEUGEOT  és KIA Gyári felújított és utángyártott alkatrészek értékesítése
Tartozékok széles választéka
DIAGNOSZTIKA gyári PEUGEOT és KIA műszerrel
Hibakód kiolvasás márkafüggetlen DIAGNOSZTIKA
Joghatályos fékmérés
Karosszéria javítás húzatópaddal, műanyag karosszéria elemek hegesztése
Hőkamrás fényezés
Helyszíni kárfelvétel
Teljeskörű kárügyintézés
Műszaki vizsgáztatás
Eredetiség vizsgálat
Automata váltó javítás és karbantartás
Motor felújítás
Minőségi kenőanyag kedvező áron
Gumiszerelés, Futómű beállítás
Dinamikus Centrírozás
Lézeres fényszóróállítás
Befecskendező bevizsgálás
Nagynyomású rendszer ellenőrzése
Bérautók: személy és teher

Szolgáltatásainkkal teljeskörű kiszolgálást biztosítunk Ügyfeleink számára. Bármilyen észrevételt szívesen fogadunk, ennek érdekében kérjük, keresse ügyvezetőnket személyesen vagy telefonon: Szabó János +36 30 977 72 07

 

/kepek/bérautó szermvizsg.jpgMűszaki Vizsgáztatás

Minden gyártmányú gépkocsi vizsgáztatása 3,5 t össztömeg alatt. Kollégáink felmérik gépkocsija állapotát és elvégzik a vizsgához szükséges javításokat. Cégünk a Pest Megyei Közlekedési Felügyelet kijelölt Műszaki Vizsga Állomása. Vizsgák: Minden nap
Vizsgára jelentkezés: : +36(29)521-187 : szerviz@fredibeni.hu


bérautó szerszer.jpgGaranciális és garancián túli javítások

Elektronikus és mechanikai javítások. Magas technikai színvonallal, megbízható szakemberekkel várjuk Önt és autóját szeretettel. A javítás ideje alatt bérautó szolgáltatással állunk rendelkezésére. Szervizünk nyitva: hétköznapokon 8-17 és szombaton 8-13 óráig.
Bejelentkezés: : +36(29)521-185 : szerviz@fredibeni.hu


bérautó szerkarfelv.jpgHelyszíni kárfelvétel

Teljeskörű kárügyintézés és kárrendezés, kárbejelentéstől-kulcsátadásig. A javítás ideje alatt bérautó szolgáltatással állunk rendelkezésére. A PEUGEOT Frédi-Béni a GENERALI BIZTOSÍTÓ és az ALLIANZ HUNGÁRIA körzeti kárfelvételi helye és HIVATALOS JAVÍTÓ PARTNERE.
Kárbejelentés: : +36(29)521-186 : karugy@fredibeni.hu


bérautó szerkarjav.jpgKarosszéria javítás

COMPUTER VEZÉRELT HÚZATÓPADDAL és nagy gondossággal állítjuk helyre a sérült elemeket. Az ilyen beavatkozás után a térbeli pontok ismét oda kerülnek vissza ahová azt az auto mérnökök tervezték. Gyári, Zárt technológiás karosszériaelem csere és javítás.
Kárbejelentés: : +36(29)521-186 : karugy@fredibeni.hu


bérautó szerfeny.jpgHőkamrás Fényezés

Vízbázisú festékeket használunk, ezzel is kiemelt figyelmet fordítunk környezetünk védelmére! Szigorúan ellenőrzött gyári előírásoknak megfelelő pormentes fényezési technikával javítjuk gépkocsiját. Ennek köszönhető, hogy a nálunk fényezett gépkocsi olyan mint az új!
Kárbejelentés: : +36(29)521-186 : karugy@fredibeni.hu


bérautó szercent.jpgDinamikus centírozás

Ráz a gépkocsija? Kicseréltették a gumiját? Futóművet állítottak és még mindig nem jó? A Frédi-Béni az országban egyedülálló technológiával DINAMIKUS CENTIROZÓ berendezésével a problémát könnyen elhárítja, és Önnek biztonságos, nyugodt közlekedést garantál!
Bejelentkezés: : +36(29)521-185 : szerviz@fredibeni.hu


bérautó szerbera.jpgBérautó szolgálat

Több mint 100 db magas felszereltségű személy és tehergépjármű, akár fél napra is bérelhető. Minden alkalomra (esküvő, teherszállítás, kirándulás 9 személyes kisbusszal) kínálunk kényelmes és igényes megoldást.

Információ: : +36(29)521-187 : berauto@fredibeni.hu


bérautó szerfut.jpgComputeres futóműállítás

A futómű kifogástalan állapota a biztonságos közlekedés alap feltétele. Lézeres futóműállító pad segítségével, mindezt fél óra alatt tökéletesen beállítjuk.

Bejelentkezés: : +36(29)521-185 : szerviz@fredibeni.hu


bérautó szerolcs.jpgExpressz olajcsere

Mi nem raboljuk feleslegesen az Ön drága idejét. A megrendelt javításokat igyekszünk minél rövidebb idő alatt megjavítani. S hogy a szerviz ideje alatt Önt ne érje veszteség, vegye igénybe akár fél napra is bérautó szolgáltatásunkat.
Bejelentkezés: : +36(29)521-185 : szerviz@fredibeni.hu


 

bérautó szerass.jpgPeugeot Assistance

Minden Peugeot gépkocsit vásárló kedves Ügyfelünknek a garanciaidő teljes időtartamára nyújtjuk ezen szolgáltatásunkat. A garancia lejártát követően is a nap 24 órájában állunk rendelkezésére:

Segélyvonal: : +36(30)274-2836 : szerviz@fredibeni.hu


bérautó szermos.jpgKézi autómosó és autókozmetika

Az autómosó gépek megsérthetik a gépkocsi fényezését, ezért mi kizárólag kézzel mossuk a gépjárműveket, ezzel is jelezzük kiemelt figyelmet fordítunk az Ön gépkocsijára. Gépjármű kozmetika szolgáltatásunk során a teljes belső utasteret újjá varázsoljuk.

Bejelentkezés: : +36(29)521-185 : szerviz@fredibeni.hu